Top 5 damesschoenen voor de winter

In de herfst en winter zullen ze niet alleen werken in moeilijke bergomstandigheden, maar ook in de straten van steden! Ze zijn uiterst praktisch vanwege hun constructie en gebruikte materialen, maar u zult ze ook waarderen vanwege hun universele ontwerp. Buitenschoenen, omdat ze genoemd worden, vieren al heel lang mode-triomfen. Je weet niet welk model dit seizoen moet worden gekozen? Adviseren!

Timberland Premium 6 anders


Dit model is een echte buitenlegende, die debuteerde op de schoenenmarkt in de jaren zeventig van de vorige eeuw. De wereld was dol op Timbelander schoenen, omdat ze 100% waterdicht waren en tegelijkertijd gemaakt met de hoogste zorg voor kwaliteit. Het merk is niet aan de dag, en hun nieuwe interpretaties van de Premium 6 zijn constant fascinerend met het interessante ontwerp of het ongewone gebruik van materialen. Als je droomt van dit seizoen van degelijke, duurzame en zeer modieuze schoenen, dan is Timberland Premium 6 een hit. U hoeft geen klassieke gele werkgroepen te kiezen. Fantastische geborduurde bloemen of geëxtrudeerde patronen. Dergelijke schoenen geven het originele karakter van elke stijl!

Denk aan Tamara


Het merk Guess richt zich meestal op schokken. Haar schoenenontwerpen waren meestal heel kleurrijk. Het bedrijf is echter al geruime tijd bezig met natuurlijk en minimalisme, zoals blijkt uit deze schoenen. Guess Tamara is een zeer eenvoudige, maar effectieve outdoorschoen, die de aandacht trekt van een karakteristieke, met bont gevoerde bovenkant van de steel. Deze schoenen zijn gemaakt van zeemleder, dus ze zijn perfect voor herfst- en winterdagen. Beschikbaar in verschillende kleuropties, zodat ieder van ons degene kan kiezen die het beste bij haar stijl past!

Dr. Martens 8 EYE Boots


De iconische Martens hebben enorme bekendheid gekregen in de tijd van punk en rock’n’roll. Vandaag keren ze terug naar genade in een streetwear-versie. Fashionistas en trendsetterki dragen ze voor lange, elegante jassen en cigarillo’s, maar ook voor korte, donsjacks in neonkleuren. Kortom, investeren in outdoor-schoenen van Dr. Martens, u krijgt veelzijdige schoenen met karakter. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardig natuurlijk leer met versterkte, viscose naden en stevige, zeer gripzolen, die schokabsorberende kussens in de lucht zijn!

Helly Hansen Marion


Merk Helly Hansen is een merk dat bekend staat om buitenprojecten, typisch voor gebruik in de bergen. Hun trekkingschoenen zijn een van de meest populaire wandelpaden. Model Marion is hun voorliefde voor stedelijke mode. Deze designlaarzen hebben weinig gemeen met de eerdere voorstellen van Helly Hansen, maar het merk heeft van oudsher het record gevestigd voor materialen van de hoogste kwaliteit! De bovenkant van de schoen is gemaakt van natuurlijk leer en in het interieur is er een zachte, warme voering van de vacht. Het geheel is perfect voor de ijzige dagen!

Feewear Stone


Dit Feewear-model is verreweg het meest sportief van allemaal. Dit betekent echter niet dat het minder universeel is! Dergelijke buitensportschoenen kunnen worden gecombineerd met een legging of spijkerbroek en een jas in uw favoriete stijl, bijvoorbeeld naar beneden of park. Je zult ze zeer comfortabel vinden dankzij de klassieke sneakers en elementen zoals stabiele enkelpads of stevig loopvlak op de zool. Bij Feewear Stone zie je er geweldig uit op straat, maar je kunt ook het terrein aan!

Als je je afvroeg welke schoenen je in de winter voor jezelf moet kiezen, zijn outdoor-schoenen een ideale optie. De beste modellen werken zowel bij moeilijk als bij weersomstandigheden!