Hoe zich te ontdoen van krassen op schoenen?

Er is niets erger dan een paar dagen na het kopen van de droomschoenen, merk de scheuren op hen op. Zelfs deze slecht zichtbaar kunnen de esthetiek van de schoen bederven. En hoewel het enige wat je wilt doen is, het in de prullenbak gooien, geen paniek zaaien. Er zijn verschillende bewezen manieren om krassen effectief te verwijderen. Je schoenen zullen er als nieuw uitzien!

Waar komen de functies vandaan?
Meestal worden ze veroorzaakt door wrijven op elkaars schoenen. Ze verschijnen ook wanneer iemand te voet of als gevolg van wrijven over stenen of stoepranden loopt. De krassen kunnen ook het gevolg zijn van het buigen van het materiaal. Kunnen ze worden voorkomen? Ik denk dat ik gewoon in de kast loop, want de krassen zijn een logisch gevolg van het lopen in de schoen.

Een schoonheidsspecialiste voor je schoenen
Net als bij de cosmetische uitrusting, verbetert het de vrouwelijke look, dus hier moet je jezelf uitrusten met de nodige accessoires om je te helpen in de strijd tegen krassen. Maak eerst een doek en een katoenen doek. Zorg ervoor dat ze schoon zijn, anders wordt het alleen maar erger. Idealiter, als ze in felle kleuren zijn – je zult er zeker een thuis vinden. Ga naar de winkel, op de boodschappenlijst, plaats:

  • schoensmeer
  • onderhoud van schoenen
  • speciale voorbereiding op de huid
    afplakband.

Denk er bij het kiezen van de producten aan dat hun kleur geschikt is voor uw schoenen.

Stap één – maak vuil vast en verwijder het
Begin met de juiste bescherming van je schoenen. Om dit te doen, bedek de zool met plakband. Breng het reinigingsmiddel aan en verwijder het vuil op het zichtbare deel van de schoen. Gebruik voor dit doel een zachte doek, anders kan scherp materiaal verdere krassen veroorzaken. Wacht tot het preparaat is opgedroogd en herhaal het dan.

Stap twee – ontdoen van verkleuring

Als je ooit de instructies hebt gevolgd, zou de huid van je schoenen in dit stadium saai moeten zijn. Tijd om zich te ontdoen van verkleuring. Gebruik hiervoor een schoenverzorgingspreparaat. Voer het uit tot je schoenen een uniforme kleur hebben. Denk er echter aan voordat u naar uw werk terugkeert dat de voorbereidingslaag een paar minuten nodig heeft om te drogen. Het ziet er nu beter uit, toch? Als dat zo is, kunt u de maskeringstape verwijderen – u hebt deze niet meer nodig. Breng nu de pasta op je schoenen aan en veeg ze af met een doek tot ze een mooie glans krijgen. En klaar! Geen spoor van je functies!